У Вас 0 товаров у кошику. Ви можете продовжити вибір або оформити замовлення

Запечені крильця по американському рецепту

Якщо раптом ви не любили крила, то з цим соусом все зміниться !!

Для маринаду на 1 кг крилець потрібно 1 ст. ложка кунжутного (рослинного) масла, 1 ст. ложка соєвого соусу, сік 1 лайма, 1 зубчик часнику

Для соусу необхідні 3 ст. ложки меду, 1 ст. ложка пасти чилі (гострого томатного соусу), 1 ст. ложка соєвого соусу, 2 ч. ложки кунжутного (рослинного) масла, 2 ст. ложка рисового (яблучного / винного) оцту, сік 1 лайма, 1 зубчик часнику

приготування:

Змішуємо крила з усіма інгредієнтами маринаду і ставимо на 3 години або на ніч в холодильник

Розігріваємо духовку до 200-250 градусів. Викладаємо крила на деко і випікаємо 20-25 хвилин, перевертаючи.

Змішуємо інгредієнти соусу і доводимо до кипіння, зменшуємо вогонь і варимо на слабкому вогні 5 хвилин, поки соус не загусне. Поділяємо соус на 4 частини.

Дістаємо крила, змащуємо соусом і відправляємо в духовку на 5-10 хвилин.

Дістаємо крильця, змащуємо ще соусом і запікаємо, поки края не стануть золотисто-коричневими.

Дістаємо з духовки, перемішуємо з 3й частиною соусу, присипаємо насінням кунжуту і зеленою цибулею (за бажанням).

Четверту частину соусу використовуємо для подачі.

Порцію соусу можна сміливо збільшити, він дуже смачний. Смачного!