У Вас 0 товаров у кошику. Ви можете продовжити вибір або оформити замовлення

Про ферму

Наше фермерське господарство знаходиться в Харківській області. Тут, далеко від галасливого міста ми вже цілих 10 років поспіль вирощуємо м'ясних курей-бройлерів, встигли накопичити чималий досвід і здобути визнання серед клієнтів і конкурентів.

Як отримати справжній домашній продукт?

Наші головні принципи — природні умови утримання птиці, чистота, гігієна, відсутність штучних кормів, гормонів та інших "фабричних" технологій, які так полюбляють використовувати великі виробники.

Ми розміщуємо бройлерів різного віку в окремих приміщеннях без клітин, де вони вільно пересуваються. При цьому ризики масових захворювань і конфліктів за віком зведені практично до нуля. Регулярно проводиться ретельне прибирання, дезінфекція і спеціальна санобробка приміщень після забою птиці.

Харчування

Щоденне приготування свіжого корму для наших бройлерів — це справжній ритуал, який ми не довіряємо нікому. Напевно тому птах їсть з великим апетитом і масу набирає набагато швидше. Рецепт простий, але з деякими нюансами. Перш за все, використовується тільки натуральна сировина — перемелена кукурудза і пшениця. До них обов'язково додається справжня вітамінна бомба — шрот з соняшника з рекордним вмістом протеїну, клітковини, мінералів. Ретельно подрібнені інгредієнти пресують в гранули — так курочкам їх зручніше їсти та перетравлювати.


Продукція

Ми реалізуємо свіжу продукцію невеликими партіями. Забій птиці проводиться під замовлення за день до доставляння. Напевно ви звертали увагу, що тушки курей нерідко мають не дуже приємний запах паленого пір'я.  Нам вдалося позбутися цієї проблеми завдяки застосуванню техніки механічного ощипку. А зберегти якомога довше свіжість м'яса допомагає охолодження його відразу після забою.

Напівфабрикати ми готуємо раз га тиждень і можемо похвалитися солідним асортиментом. Фарш, котлети, фрикадельки, ковбаса, пельмені, голубці, фарширований перець, сосиски, сардельки, нагетси, люля кебаб, печінковий паштет — далеко не повний список фірмових продуктів від Курчана. І навіть не намагайтеся знайти в них будь-які сторонні добавки, підсилювачі смаку, сою або крохмаль! Крім натурального курячого м'яса в складі тільки класичні приправи, зелень, цибуля, часник.


Хочете дізнатися про нашу маленьку кулінарну хитрість? Щоб отримати максимум аромату від перцю, ми купуємо його в зернах і перемелюємо безпосередньо перед приготуванням того чи іншого продукту.

Наша коптильня

У нас ви знайдете хороший вибір копченостей — рулети, ковбаска, крильця і багато іншого. Все це ми готуємо самі. Щоб отримати соковитий, апетитний, наповнений смаком і ароматом продукт, м'ясо попередньо маринується, а потім коптиться на вільховій тирсі без попереднього відварювання.

Доставка

Живете на п'ятому поверсі в будинку без ліфта? Не турбуйтеся, ми  доставимо ваше замовлення прямо до дверей в кращому вигляді в будь-яке місце Харкова. Продукція постачається в спеціально обладнаному автомобілі з холодильником для охолоджених курей і морозильником для напівфабрикатів. Доставляння здійснюється три рази на тиждень: по вівторкам, по суботах та неділях.

Пакування і зберігання

Ми дбаємо про екологію, тому для пакування продуктів використовуються тільки ті матеріали, які можна гарантовано переробити. На сторінці @kharkiv_zero_waste ви можете дізнатися, куди можна здати використане паковання з-під продуктів.

 Коротка інструкція по зберіганню продукції Курчан:
•   заморожені напівфабрикати можна зберігати при температурі нижче -15 °C до двох місяців;
•   копченості в закритих вакуумних пакетах зберігають в холодильнику протягом двох тижнів, у відкритому вигляді — три дні. Але, як показує досвід, від спокуси поласувати такими смаколиками утриматися неможливо і все з'їдається набагато швидше!

------------------------------------------------------------

Наші партнери

З недавнього часу ми пропонуємо увазі покупців ще й молочну продукцію, виготовлену фермерським господарством Seven Gardens Family Farm. Його власники переїхали за місто у 2016 році та всього за рік спромоглися практично з нуля облаштувати ферму, налагодити виробництво різноманітних продуктів з козячого та коров'ячого молока, серйозно зайнялися розведенням англо-нубійських кіз — досить рідкісною в Україні породи.

Все, що виробляє ця сім;я на своїй фермі, зроблено по-чесному і з душею

Слідкувати за їх діяльностью та розвітком ви можете на сторінках Seven Gardens Family Farm в Instagram, Facebook чи YouTube