У Вас 0 товарів у кошику. Ви можете продовжити вибір або оформити замовлення

Філе запечене для ПХ

Простий рецепт, який підійде для тих, хто худне, рахує калорії, дотримується ПХ (правильного харчування) або просто не любить проводити багато часу на кухні. Філе виходить м'яким і соковитим.

На розпеченій сковороді, трохи змащеній маслом, обсмажуємо філе до коричневої скоринки з обох сторін.

Потім ставимо в розігріту до 160-180 * духовку на 15 хвилин. Скоринка не дозволяє соку вийти. При бажанні її можна не їсти (якщо дієта не дозволяє). Під скоринкою нас чекатиме соковите, ніжне м'ясо, чимось навіть нагадує копчене.

На гарнір можна запекти в духовці овочі. Наприклад, цукіні, перець, помідори, натерши їх часником, сіллю і невеликою кількістю масла.

От і все! Смачного!